Alle activiteiten worden mogelijk gemaakt door onze sponsoren en de belangeloze inzet van een grote groep vrijwilligers. Het Amstel Zomer Festival is het belangrijkste en grootste evenement. Met de opbrengsten hiervan is het mogelijk om andere activiteiten te kunnen organiseren, zoals bijvoorbeeld de intocht van Sinterklaas.

Rabobank Amstel en Vecht is al jaren onze hoofdsponsor en daar zijn wij als stichting erg blij mee. Naast de Rabobank zijn er gelukkig nog tal van bedrijven en particulieren die de stichting financieel ondersteunen, ook hun bijdrage is voor ons van grote waarde.

Draagt u Stichting Promotie Ouder-Amstel ook een warm hart toe en wilt u ons steunen? Dat stellen wij enorm op prijs. U kunt uw gift overmaken op bankrekeningnummer NL71RABO0300519133 ten name van Stichting Promotie Ouder-Amstel.

Bent u ondernemer en wilt u sponsor worden? Ziet u graag de naam van uw bedrijf en/of logo verschijnen op onze website of op ons sponsordoek bij onze activiteiten? Neemt u dan eens vrijblijvend contact op met de organisatie voor de mogelijkheden: festivalouder-amstel@outlook.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *