Vrijdag 1 juni 2018 is het zover! Dan vindt voor de vijftiende keer het Amstel Zomer Festival plaats in Ouderkerk aan de Amstel. Ook dit jaar pakt Stichting Promotie Ouder-Amstel, mede dankzij de vele sponsors, weer flink uit om dit culinaire festijn tot een onvergetelijk spektakel te maken

Eten en drinken
De horecabedrijven van Ouderkerk aan de Amstel laten zich van hun beste kant zien. Deelnemers dit jaar zijn (in willekeurige volgorde) Brasserie Paardenburg, Loetje, De Oude Smidse, De Voetangel, Kruidfabriek by Lute, India Port, Jamie van Heije, Nappa en De BANQ. Ook de Poffertjessalon is er weer bij en er is koffie van Brizio en ijs van Bries. Als u eigenlijk liever een biertje of iets fris wilt drinken, dan zorgt Café De Vrije Handel daar graag voor.

Kinderen
De allerkleinsten kunnen zich uitleven in de pretmobiel, die beschikbaar wordt gesteld door de Rabobank.
Daarnaast zorgt Randstad Partyverhuur voor een gezellige kinderhoek waar kinderen zich kunnen laten schminken. Ook verkopen zij limonade, popcorn, suikerspin en heerlijke slush verkrijgbaar.

Muziek
De muziek wordt dit jaar verzorgd door dj OneTwo47, Johnny and the Gangsters of Love, de dans- en showband Glamourama en Danilo.

Spectaculaire afsluiting
Het derde lustrum kan natuurlijk niet voorbijgaan zonder een speciale gast. Dit jaar is dat niemand minder dan Anita Meijer! Zij zal het Amstel Zomer Festival rond 23.00 uur op feestelijke wijze afsluiten.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *